Το ΔΣ του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα έχει βασικό θέμα συζήτησης την προοπτική υπογραφής νέας ΣΣΕ καθώς και τους όρους αυτής.

Η Συνέλευσή μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, 10:30, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β).

Στην αρχή της διαδικασίας, σύντομη απεύθυνση προς το σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί από τον συνάδελφό μας που δέχτηκε την επίθεση από εργολάβο στο νησί της Κω.

Μετά την πραγμάτευση του κεντρικού θέματος της ΣΣΕ, θα συζητηθούν το ζήτημα των καθυστερήσεων πληρωμών, και το ζήτημα των τηλε-συναντήσεων του ΣΕΚΑ, που τέθηκαν από μέλος μας.

Παρακαλούμε τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΣΕΚΑ (sekarchaeologists@gmail.com) έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, και να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά, όπως έχουμε πράξει και σε όλες τις προηγούμενες συλλογικές μας διαδικασίες.

Κατηγορίες: ΑνακοινώσειςΕτικέτες:

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις