Tο απόγευμα της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου 2023, και μέσω της πλατφόρμας zoom, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακή διάσκεψη των μελών του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.). Ο σύνδεσμος της συνάντησης θα σταλεί με επόμενο μήνυμα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία όλων των μελών του Συλλόγου.

Το πρώτο κομμάτι της τηλεδιάσκεψης, όπως περιγράφηκε ήδη από την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΚΑ, είναι αφιερωμένο στις εξαγγελίες της υπουργού για την αυτεπιστασία, τη φερόμενη «ανασύσταση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» με νόμο, και το σχεδιαζόμενο νέο οργανόγραμμα του ΥΠΠΟ.

Ο πρόεδρος του ΣΕΑ, Κ. Πασχαλίδης, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και θα μεταφέρει τις πρώτες σκέψεις των συναδέλφων μας για τις εξαγγελίες του υπουργείου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΚΑ μπροστά στα νέα δεδομένα, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στο δεύτερο κομμάτι της τηλεδιάσκεψης, θα δοθεί χρόνος στα μέλη του ΣΕΚΑ να τοποθετηθούν επί οποιουδήποτε ζητήματος/προβλήματος και να απευθυνθούν σε όλο το σώμα της ψηφιακής συνάντησης. Για τη διευθέτηση του χρόνου, και για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα λόγου σε όλους τους συναδέλφους, κάθε μέλος μας μπορεί να κάνει εισήγηση μόνο για ένα θέμα, και δεν θα ακολουθεί συζήτηση επί των τοποθετήσεων.

Όποιο μέλος του ΣΕΚΑ επιθυμεί να μιλήσει για κάποιο ζήτημα/πρόβλημα, παρακαλούμε να αποστείλει ως την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, το θέμα της εισήγησής του στο mail του Συλλόγου, sekarchaeologists@gmail.com.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις