Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 17:00

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 (στάση ηλεκτρικού «Θησείο»).

Εκτός από την εκλογοαπολογιστική διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΔΣ για την τελευταία 2ετία καθώς και την εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, θα υπάρξει συζήτηση για την τρέχουσα συγκυρία και τις σοβαρές εξαγγελίες της διοίκησης του υπουργείου, καθώς και μεσοπρόθεσμος προγραμματισμός δράσεων.

Παρακαλούμε τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να παραστούν στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου έως και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, ώστε να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά.

 Επίσης παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση όλων μας την ημέρα της Εκλογοαπολογιστικής. Η διαδικασία θα αρχίσει με σύντομο χαιρετισμό που θα απευθύνει στον Σύλλογό μας ο συνάδελφος αρχαιολόγος, μέλος του ΔΣ του ΣΕΑ, Μανώλης Ψαρρός.

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΚΑ

Οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 στη Αθήνα και στα παραρτήματα του Συλλόγου. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις με τις ακριβείς ώρες και όλα τα σημεία της επικράτειας στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες.

 Για τη συμμετοχή μας στις εκλογές θα πρέπει να είμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος και να έχουμε μαζί μας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το βιβλιάριο ασθενείας του Ι.Κ.Α. (όσοι διαθέτουν).

 

Υποψηφιότητες

Καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε για τα διοικητικά όργανα του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο, Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος στο οποίο ανήκουν, Ελεγκτική Επιτροπή), είτε για την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα (Ομοσπονδία και Εργατικό Κέντρο) στα οποία υπάγεται ο ΣΕΚΑ, να αποστείλουν την αίτησή τους με τα προσωπικά τους στοιχεία στο sekarchaeologists@gmail.com από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023.

Εγγραφές

Εγγραφές νέων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του ΣΕΚΑ της 12ης Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιούνται μέχρι και τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023.

 

Καθώς ο Σ.ΕΚ.Α. είμαστε εμείς, τα μέλη του, η παρουσία μας στις συλλογικές μας διαδικασίες είναι απαραίτητη.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις