Όχι στον περιορισμό, όχι στις απαγορεύσεις των διαδηλώσεων!

Όλοι στα απογευματινά συλλαλητήρια της Πέμπτης, 09-07-20!

 

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει για ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο με άρωμα 7ετίας, το οποίο θέτει αυστηρές προϋποθέσεις στη διοργάνωση και διεξαγωγή διαδηλώσεων. Επιχειρεί να δώσει ένα ακόμη πλήγμα στον συνδικαλισμό, να περιορίσει τις κινητοποιήσεις, τις πορείες, τα συλλαλητήρια, να φιμώσει όλα τα κομμάτια της κοινωνίας που βγαίνουν στον δρόμο διεκδικώντας.

Πρακτικώς, η κυβέρνηση και όλοι όσοι εξυπηρετούνται από αυτήν, δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους για τις συνδικαλιστικές, πολιτικές, κοινωνικές αντιστάσεις και αντιδράσεις που θα γεννηθούν ως αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών και των βάρβαρων, εξοντωτικών μέτρων σε βάρος των ευρύτερων στρωμάτων της κοινωνίας. Δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους για τις απεργίες, τις συγκεντρώσεις, τις κινητοποιήσεις, και για τη δυναμική που μπορούν αυτές να αναπτύξουν.

Όσοι έχουμε απαξιώσει τις συλλογικές διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις, υπό το βάρος του κυρίαρχου αφηγήματος πως τάχα «δεν βγαίνει τίποτα», να διαβάσουμε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες της ΝΔ και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, πόσο πολύ λογαριάζουν, πόσο πολύ φοβούνται τη δυναμική του μαζικού συνδικαλισμού.

Όχι στον περιορισμό, όχι στις απαγορεύσεις των διαδηλώσεων!

Δεν θα περάσει η φίμωση, δεν θα περάσει η τρομοκρατία σε βάρος των

συλλογικών αγώνων και διεκδικήσεων! Κάτω οι αντι-συνδικαλιστικοί νόμοι!

 

Ο ΣΕΚΑ συμμετέχει στα απογευματινά συλλαλητήρια της Πέμπτης, 09-07-20, ενάντια στο νομοσχέδιο, καλώντας όλους τους συναδέλφους να αγωνιστούμε από κοινού προστατεύοντας τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, και κεκτημένα μας.

Αθήνα: Πλατεία Κλαυθμώνος, 7 μμ.

Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Βενιζέλου, 7 μμ.

Ηράκλειο: Πλατεία Λιονταριών, 7 μμ.

 

Σ.ΕΚ.Α.

Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων

Τ.Θ. 30084

Τ.Κ. 10033, Αθήνα

Fax: 210 3816584, Κιν. 6977509501

Email: sekarchaeologists@gmail.comhttp://www.seka.net.gr

Κατηγορίες: Αποφάσεις ΔΣ

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Αποφάσεις ΔΣ