Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στην Αθήνα

την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00, στην Αθήνα, στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 (στάση ηλεκτρικού «Θησείο»).


Ημερήσια Διάταξη

  • Οικονομικά-Νομικά θέματα: σχετικά με τις συνδρομές και τα ενεργά μέλη τού Συλλόγου. / Οι εξελίξεις στις νομικές διεκδικήσεις και οικονομικές αξιώσεις συναδέλφων με την αρωγή του Συλλόγου.

  • Ενημέρωση για την πρώτη συνάντηση ΣΕΚΑ-ΣΑΤΕ στο πλαίσιο της Μεσολάβησης για την επανυπογραφή ΣΣΕ. Το επόμενο βήμα του Συλλόγου.

  • Εργασιακά ζητήματα (Μετρό Θεσσαλονίκης, ΔΔΕΑΜ, ΤΑΡ).

  • Το ζήτημα των προαπαιτούμενων εξειδικεύσεων στις προκηρύξεις του ΥΠΠΟΑ και η θέση του Συλλόγου.

Όσα μέλη μας επιθυμούν να προτείνουν κάποιο θέμα για να ενταχθεί στη ημερήσια διάταξη, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου (sekarchaeologists@gmail.com) έως και την Πέμπτη 13/12/2018.

        

Επιπλέον, ζητάμε από τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου έως την Πέμπτη 13/12/2018 προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, ώστε να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά.

 

Καθώς ο Σ.ΕΚ.Α. είστε εσείς, τα μέλη του, η παρουσία σας στις συλλογικές μας διαδικασίες είναι απαραίτητη.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις