Επικείμενη συνάντηση ΣΕΚΑ με ΣΑΤΕ για την υπόθεση της υπογραφής ΣΣΕ

Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση υπογεγραμμένων συμβάσεων!

 

 

 

Την προσεχή Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σ.ΕΚ.Α. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Σ.Α.Τ.Ε., για μια συζήτηση που σκοπό έχει να αποτελέσει την έναρξη διαπραγματεύσεων για την υπογραφή καινούριας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Το σημαντικό αυτό βήμα στην προσπάθεια του Σ.ΕΚ.Α. πραγματοποιείται μια 6ετία μετά το προηγούμενο ανάλογο εγχείρημα και σειρά προσκλήσεων προς τον Σ.Α.Τ.Ε. (το 2012), και είναι αναγκαίο να υποστηριχτεί από όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Η ουσιαστικότερη στήριξη στις διεκδικήσεις μας είναι η συσπείρωση στον Σύλλογό μας, η προάσπιση των κεκτημένων μας, η υποστήριξη των συλλογικών μας αποφάσεων.

Κανένας συνάδελφος εκτός Συλλόγου! Κανένας συνάδελφος μόνος του! Να συμβάλουμε με την αποφασιστικότητά μας τόσο στους χώρους εργασίας μας όσο και στον στίβο των συνδικαλιστικών μας διεκδικήσεων, στη διατήρηση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν εργαστεί με τη Συλλογική Σύμβαση στα έτη 2015-2018 να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας (sekarchaeologists@gmail.com) αντίγραφο της υπογεγραμμένης σύμβασής τους, ώστε να είμαστε και σε θέση να αποδείξουμε εμπραγμάτως, αν αμφισβητηθεί από την πλευρά της εργοδοσίας, την έως τώρα ισχύ και γενικευμένη εφαρμογή της παρούσας ΣΣΕ. 

Σημειώνουμε ότι έχει αξία να προωθηθούν ακόμα και οι συμβάσεις εκείνες που έχουν υπογραφεί με όρους που ταυτίζονται ή προσεγγίζουν εκείνους που προβλέπει η Συλλογική Σύμβαση του Συλλόγου μας, έστω κι αν ο όρος «Σ.ΕΚ.Α.» δεν αναφέρεται ρητώς στις συμβάσεις αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκέντρωση υπογεγραμμένων συμβάσεων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την ενίσχυση όλων των μελών μας που διεκδικούν να εργαστούν με τους όρους που προβλέπει η σύμβασή μας.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία των μελών μας που αναγράφονται στις συμβάσεις θα προστατευτούν και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

Η υποστήριξη του Συλλόγου και με τις υπογεγραμμένες συμβάσεις από όσα περισσότερα μέλη μας, είναι πολύ σημαντική.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις