Για οποιαδήποτε πληροφορία για τον Σύλλογο, τη Συλλογική Σύμβαση, τις αμοιβές και τα δικαιώματά μας ή σε περίπτωση εργασιακού προβλήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με το Διοικητικό Συμβούλιο (Πρόεδρο, Γραμματέα ή άλλο μέλος του ΔΣ).

Για καλύτερη ενημέρωση,τα μέλη από τη Βόρεια Ελλάδα μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης (ή με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου), όπως και τα μέλη από τη ΒορειοΔυτική Ελλάδα με το Παράρτημα της Κέρκυρας και τα μέλη από την Κρήτη με το αντίστοιχο τοπικό Παράρτημα.
Για ενημέρωση για τα γενικά δικαιώματα των εργαζομένων και για απλά εργασιακά ζητήματα, μπορείτε να απευθύνεστε και στο ΚΕΠΕΑ (Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων) στο τηλ. 1966 και στην ιστοσελίδα: http://www.kepea.gr/
Αναζητήστε οποιοδήποτε θέμα σας αφορά στο “Αλφαβητικό Ευρετήριο Εργασιακών Σχέσεων” http://www.kepea.gr/article.php?cat=12 όπου παρέχονται σημαντικές πληροφορίες για άδειες, υπερωρίες, αποζημιώσεις, απολύσεις κ.α.
Είναι σημαντικό να κατεβάσετε τον οδηγό εργασιακών δικαιωμάτων από την ιστοσελίδα: http://www.kepea.gr/article.php?cat=16 ή http://www.kepea.gr/uplds/File/7-ekdosi-print.pdf

Κατηγορίες: Εργασιακά

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Εργασιακά