Να δώσει τέλος η ΔΕΔΔΗΕ στις καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων!

 

Ως «κύριος» πολλών έργων στα οποία εργάζονται συνάδελφοι αρχαιολόγοι και άλλες ειδικότητες, η ΔΕΔΔΗΕ καταγράφει σημαντικές καθυστερήσεις σε καταβολές όχι απλώς δεδουλευμένων, αλλά και δεδικασμένων με θετική για τους εργαζόμενους έκβαση, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Οι καθυστερήσεις της ΔΕΔΔΗΕ στην καταβολή των δεδουλευμένων, σύμφωνα και με τη σχετική της δήλωση, είναι τόσο μεγάλες, που, ατυχώς, συναγωνίζονται εκείνες του ΤΟΞΟΤΗ, μιας εκ των «αναδόχων» η οποία τους προηγούμενους μήνες κατέγραψε επίσης σημαντικότατες καθυστερήσεις και χρονικές μεταθέσεις επί μεταθέσεων στις πληρωμές των εργαζομένων.

Καλούμε τη ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλει τις οφειλές στους συναδέλφους αρχαιολόγους, καθώς και όλα τα οφειλόμενα προς όλες τις ειδικότητες. Είναι υπόλογη για τις επιλογές των αναδόχων της, είναι υπεύθυνη, ως «κύριος» των έργων, να διασφαλίζει την μισθοδοσία του προσωπικού και την απρόσκοπτη καταβολή της.

Καλούμε τις εμπλεκόμενες ΕΦΑ να εξετάσουν το ενδεχόμενο σήματος διακοπής των εργασιών, προστατεύοντας τους εργαζόμενους από πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών και περαιτέρω καθυστέρηση καταβολής των νομικά κατοχυρωμένων οφειλών δεδουλευμένων.

 

Ζητάμε από τη ΔΕΔΔΗΕ την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων!

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη, 12:30,

στα κεντρικά της ΔΕΔΔΗΕ, Λεωφόρος Συγγρού 47, στην Αθήνα

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις