ANAKOINΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Α. σας ενημερώνει ότι οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν στις 12 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 11:00-19:00 στην Αθήνα και τα παραρτήματα:  

–        στην Αθήνα, στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (Ε.Κ.Α.), 3ης Σεπτεμβρίου 48Β, στον 3 όροφο.

–        στη Θεσσαλονίκη, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 32, αίθουσα Αβραάμ Μπεναρόγια.

–        στο Ηράκλειο Κρήτης, στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», Τίτου Γεωργιάδη και Γερωνυμάκη γωνία, 1ος όροφος.

Για τη συμμετοχή σας στις εκλογές θα πρέπει να είστε οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος και να έχετε μαζί σας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Οι συνδρομές μπορούν να καταβληθούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου είτε δια ζώσης την ημέρα των εκλογών.

 

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου, τη Διοικούσα Επιτροπή παραρτήματος στο οποίο ανήκουν ή την Ελεγκτική Επιτροπή ή ακόμη για την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας στην Ο.Ι.Υ.Ε. ή στο Ε.Κ.Α., παρακαλούμε να αποστείλουν την αίτησή τους με όλα τα προσωπικά τους στοιχεία στο email του Συλλόγου (sekarchaeologists@gmail.com έως και την Δευτέρα 06/11/2023.

Σημαντικό: Εγγραφές νέων μελών στον Σύλλογο, με δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες, γίνονται δεκτές έως και 06.11.2023. Δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για το διάστημα από 07/11 έως 15/11/ 2023.

 

Δυναμώνουμε τον Σ.ΕΚ.Α., συμμετέχουμε μαζικά στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας!

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Α.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατηγορίες: ΑνακοινώσειςΕτικέτες:

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις