Έκτακτη Γενική Συνέλευση

και Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΣΕΚΑ

στην Αθήνα, Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Εκλογές ΣΕΚΑ, Κυριακή 7 Απριλίου 2019

 

 

Κυριακή 17 Μαρτίου, 10:30-13:30

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων (Σ.ΕΚ.Α.) καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αθήνα, στο Κτήριο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, Αγίας Φιλοθέης 5Β (πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών).

Κύριο θέμα στη ημερήσια διάταξη θα αποτελέσει η ενημέρωση για τις εξελίξεις με την υπογραφή ΣΣΕ και η πρόταση του Μεσολαβητή στο πλαίσιο του ΟΜΕΔ.

Όσα μέλη μας επιθυμούν να προτείνουν κάποιο θέμα για να ενταχθεί στη ημερήσια διάταξη, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου (sekarchaeologists@gmail.com) έως και την Πέμπτη14/03/2019.

 

Κυριακή 17 Μαρτίου, 13:30-15:00 

Την ίδια ημέρα, αμέσως μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί και η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία περιλαμβάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΔΣ για την τελευταία 2ετία καθώς και την εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Παρακαλούμε τα μέλη μας εκτός Αττικής που επιθυμούν να παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου έως την Πέμπτη14/03/2019 προκειμένου να διαμορφώσουμε συνολική εικόνα των μετακινήσεων, ώστε να συμβάλουμε ως Σύλλογος, όσο το δυνατόν, στα έξοδα αυτά.

 

Κυριακή, 7 Απριλίου, ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΚΑ

Οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 στη Αθήνα και στα παραρτήματα του Συλλόγου.Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις με τις ακριβείς ώρες και όλα τα σημεία της επικράτειας στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες.

Για τη συμμετοχή σας στις εκλογές θα πρέπει να είστε οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος και να έχετε μαζί σας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το βιβλιάριο ασθενείας του Ι.Κ.Α. (όσοι διαθέτουν).

Υποψηφιότητες    

Καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν ναθέσουν υποψηφιότητα είτε για τα διοικητικά όργανα τουΣυλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο,Διοικούσα Επιτροπή Παραρτήματος στο οποίοανήκουν, Ελεγκτική Επιτροπή),είτε για την εκπροσώπηση τουΣυλλόγου μας στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα (Ομοσπονδία και Εργατικό Κέντρο) στα οποία υπάγεται ο ΣΕΚΑ,να αποστείλουν την αίτησή τους με όλα τα προσωπικά τους στοιχείαστο sekarchaeologists@gmail.comαπό την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.

 

Εγγραφές

Εγγραφές νέων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του ΣΕΚΑ της 7ης Απριλίου 2019, μπορούν να πραγματοποιούνταιμέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.

 

Καθώς ο Σ.ΕΚ.Α. είστε εσείς, τα μέλη του, η παρουσία σας στις συλλογικές μας διαδικασίες είναι απαραίτητη.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Διαδώστε το

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία: Ανακοινώσεις