Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag wbr invalid in Entity, line: 6 in /var/www/vhosts/seka.net.gr/httpdocs/s/plugins/content/imagegallery/imagegallery.php on line 45

Σ.ΕΚ.Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Νικηταρά 8-10 Τ.Κ. 106 78

Αθήνα

Τηλ/fax: 2103816584 Κιν: 6977509501

E-mail: sekarchaeologists@gmail.com

Την Κυριακή 07 Δεκέμβρη όλοι στους δρόμους!

Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικές που τα τελευταία χρόνια διέλυσαν το όποιο κοινωνικό κράτος, κατάργησαν τα εργασιακά δικαιώματα και έχουν οδηγήσει την πλειοψηφία του πληθυσμού σε μαρασμό και φτωχοποίηση, απ ό,τι φαίνεται δεν είπαν ακόμη την τελευταία τους λέξη. Υπακούοντας δουλικά στους δανειστές ετοιμάζουν νέα σκληρά μέτρα λιτότητας, κατάργηση των τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων και κοινωνικών παροχών παράλληλα με το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.  Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Την ίδια ώρα ένας νέος άνθρωπος, ο Νίκος Ρωμανός κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του, γιατί το κράτος τον εκδικείται, στερώντας του τη δυνατότητα να σπουδάσει, την ίδια στιγμή που στερεί βασικά ανθρώπινα δικαιώματα σε εκατοντάδες πρόσφυγες προερχόμενους από εμπόλεμη ζώνη. Όλα αυτά καθώς και η νέα λαίλαπα μέτρων που ετοιμάζεται για τον ελληνικό λαό αποτελούν διαφορετικές εκφάνσεις του ίδιου αδίστακτου προσώπου της εξουσίας και των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

Ο Σύλλογος Έκτακτων Αρχαιολόγων καλεί τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Ε.  την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014.

Αθήνα  Πλατεία Συντάγματος 17:00

Θεσσαλονίκη Άγαλμα Βενιζέλου 17:00